Системи менеджменту для безпеки харчових продуктів

Системи менеджменту для безпеки харчових продуктів

відповідні вимоги міжнародного стандарту ISO 22000: 2005
 
ISO 22000: 2005 - стандарт, що визначає вимоги до безпеки випускаються харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва:
 
виготовлення харчових продуктів - виготовлення обладнання - упаковка продукції - поширення - оптова торгівля - роздріб.
 
Стандарт розроблений фахівцями Міжнародної організації стандартизації (ISO) в харчовій галузі спільно зі спеціалізованими міжнародними організаціями в тісній співпраці з Комісією Кодексу Аліментаріус на основі принципів HACCP.
 
Переваги системи менеджменту для безпеки харчових продуктів:
 
 
 
  • Підвищення інвестиційної привабливості.
  • Вихід на світові ринки.
  • Відповідність вимогам законодавства.
  • Збільшення рентабельності, шляхом підвищення довіри до організації, зміцнення торгової марки та іміджу підприємства.
  • Сумісність з системами менеджменту відповідними стандартам ISO 9001: 2015 і ISO 14 001 до: 2015.
 
 
Системи менеджменту для безпеки харчових продуктів відповідають вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005 застосовні до всіх організацій в рамках харчового ланцюжка, починаючи від виробників кормів для тварин, виробників сировини, виробників харчових продуктів, організацій з транспортування і зберігання і субпідрядників і закінчуючи роздрібними магазинами і підприємствами громадського харчування.